Servicii

relocationAveţi nevoie de servicii profesionale pentru mutări de mobilă şi bagaje? Noi avem soluţii complete la preţuri accesibile pentru firme şi persoane fizice.

Mutări mobilă pentru persoane fizice.

Fie ca doriţi să vă mutaţi mobila, bagajele, electrocasnicele dintr-un apartament sau aveţi de transportat doar bagaje sau câteva obiecte casnice puteţi apela cu incredere la serviciile noastre în orice zi a săptamânii. Pentru mutări de locuinţe asigurăm servicii de transport, personal specializat în manipulare, împachetare, demontare, remonatare mobilier precum şi materialul necesar acestei operatiuni, adică saci şi cutii.
Daca aveţi transport şi aveţi nevoie doar de personal specializat pentru manipulare sau demontare, montare mobilier noi vă punem oricând la dispoziţie personalul nostru experimentat.

Mutări mobilă pentru firme.

Firma dumneavoastră îşi schimbă sediul şi nu ştiţi cum puteţi să faceţi acest lucru rapid şi sigur?
Apelaţi la noi şi veţi beneficia de servicii complete de la împachetat documente, demontare şi remontare mobilier, aşezat mobilă în noul sediu. Toate aceste servicii vă sunt oferite de o echipa experimentată care are la activ sute de mutari atât pentru firme mici cu câţiva angajaţi dar şi firme mari cu peste o suta de angajaţi.

Fie ca aveţi nevoie de servicii complete sau doar de transport ori de transport şi manipulare sau doriţi să mutaţi mobilierul în cadrul aceleaşi clădiri, noi suntem pregătiţi să vă oferim aceste servicii în mod profesional în orice zi a săptămânii.

Dumneavoastră alegeţi soluţia de care aveţi nevoie.