Despre noi

Transport MarfaOriunde vă aflaţi pe teritoriul Moldovei şi chiar şi în afara ţării, există posibilitatea de a face comenzi online 24 de ore din 24, pentru orice tip de transport. Fiind în contact permanent cu dumneavoastră, putem efectua transportarea în maxim 24 ore de când preluam comnda Dvs. În cadrul serviciilor de transport şi distribuţie marfă oferite de noi, există şi posibilitatea urmăririi derulării transportului efectuat, fiind puşi în legătură directă cu şoferul care efectuează acel transport, acesta asigurând şi integritatea pentru marfa transportată şi predarea în bune condiţii la destinaţie.

Transport Marfa Firma noastră asigură transport mărfuri pe intreg teritoriul Moldovei şi în afara ţării atât în regim normal cât şi în regim de urgenţă . Avantajul Dvs în colaborarea cu noi constă în accesul simplu şi rapid la o gamă variată de mijloace de transport adaptate mărfurilor ce trebuie transportate. Calitatea, siguranţa şi promptitudinea serviciilor oferite se bazează pe personalul calificat cu experienţă.
Din respect pentru clienţii noştri şi datorită profesionalismului şi dedicaţiei echipei noastre, dând dovadă de seriozitate şi promtitudine am câştigat parteneri de afaceri importanţi.